A nap vicce

A lényeg

A minőség és a mennyiség nem számít; csak sok legyen és jó!

Tejüzemek

Az Agrometal-Food-Tech Kft komplett tejüzemek, valamint tejüzemi feldolgozó vonalak és berendezések nagymúltú, Európaszerte ismert gyártója.

A cégünk termékpalettáján kínált világszínvonalú berendezéseinkkel biztosítható a tejfogadástól és tárolástól kezdve a tej legmélyebb feldolgozása és egyaránt gyárthatók úgy a széles körben ismert klasszikus tejtermékek –ivótej, tejföl, joghurt, kefir, sajt, túró, stb.-, mint a magas technológiai szintet igénylő - túródesszert, savóital, ricotta, stb.-modern tejtermékek.

Míg kis kapacitású és puritán környezetben működtetett berendezéseinket az egyszerű kezelhetőség, komplett gyártóvonalainkat és nagy teljesítményű üzemeinket a magas szintű automatizáltság jellemzi. Berendezéseinkben az évezredes tejgyártás hagyományai harmónikusan ötvöződnek a XXI. század legmodernebb műszaki megoldásaival és higiéniai előírásaival.

Üzleti sikerünk záloga a kulcsrakész üzemek és technológiai vonalak gyártása és a kezelőszemélyzet magas szintű betanítása mellett különböző egyedi tejtermékek gyártási receptúráinak átadása.

Gyártott berendezéseink részletesebb ismertetése a berendezések menüpont alatt található.

 

Kisüzem 

Kis kapacitású tejüzemek

Kis kapacitású és családi gazdaságokban működtetett berendezéseinket az egyszerű kezelhetőség jellemzi.

az oldal tetejére
Nagyüzemek 

Nagy kapacitású tejüzemek

Nagy teljesítményű üzemeinket a magas szintű automatizáltság jellemzi.

az oldal tetejére
gyártóvonalak 

Komplett gyártóvonalak

Komplett gyártóvonalak lehetőséget biztosítanak tetszőleges tejtermék gyártására és csomagolására, alapanyagtól a végtermékig.

az oldal tetejére
kulcsrakész 

Kulcsrakész üzemek

Üzleti sikerünk záloga a kulcsrakész üzemek és technológiai vonalak gyártása.

az oldal tetejére