A nap vicce

Lassan butít

A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek.

Letöltések

Az Agrometal-Food-Tech Kft komplett tejüzemek, valamint tejüzemi feldolgozó vonalak és berendezések nagy múltú, Európa szerte ismert gyártója.

A cégünk termékpalettáján kínált világszínvonalú berendezéseinkkel biztosítható a tejfogadástól és tárolástól kezdve a tej legmélyebb feldolgozása és egyaránt gyárthatók úgy a széles körben ismert klasszikus tejtermékek -ivótej , tejföl , joghurt, kefir, sajt, túró,stb.-, mint a magas technológiai szintet igénylő- túródesszert, savóital, ricotta, stb.-modern tejtermékek.

Míg kis kapacitású és puritán környezetben működtetett berendezéseinket az egyszerű kezelhetőség, komplett gyártóvonalainkat és nagy teljesítményű üzemeinket a magas szintű automatizáltság jellemzi.

Berendezéseinkben az évezredes tejfeldolgozás hagyományai harmonikusan ötvöződnek a XXI. század legmodernebb műszaki megoldásaival és higiéniai előírásaival.

Üzleti sikerünk záloga a kulcsrakész üzemek és technológiai vonalak gyártása és a kezelőszemélyzet magas szintű betanítása mellett különböző egyedi tejtermékek gyártási receptúráinak átadása.

A megrendelhető üzemeket és berendezéseket előzetes egyeztetéseket követően ajánlati anyagokban mutatjuk be az érdeklődőinknek.
Az ajánlati anyagok kidolgozásához kérjük az alábbi kérdőívet kitöltve cégünknek visszajuttatni szíveskedjen!
Annak, aki szereti az egészséges ételeket: Rikotta receptek