Uzine de lapte

Firma AGROMETAL este fabricantul recunoscut pe plan European a uzinelor complete mici si mijlocii de procesarea laptelui, a liniilor de procesare, a utilajelor si instalatiilor din industria laptelui.

Cu instalatiile de nivel mondial oferite de firma noastra, se poate realiza receptia, stocarea laptelui, procesarea laptelui, si se pot fabrica atat produsele clasice cunoscute – apte de consum, smantana, iaurt, chefir, cas, branza, etc. – cat si produsele care presupun un nivel ridicat a tehnologiei, produse lactate moderne – desert de branza invelit in ciocolata, bautura din zer, ricotta, etc.

Instalatiile de capacitate mica , care functioneaza in conditii puritane se caracterizeaza prin mod de utilizare simpla, iar instalatiile de capacitate mare sunt caracterizate prin automatizare de nivel inalt.

Instalatiile noastre unesc in mod armonios traditiile milenare de prelucrarea laptelui cu cele mai moderne solutii a secolului XXI., precum si prevederile de igiena.

Cheia succesului nostru consta in oferirea diferitelor retete unice de produse lactate, pe langa fabricarea liniilor tehnologice, predarea la cheie si instruirea la un nivel ridicat a personalului operator.

Descriere amanuntita a instalatiilor fabricate le gasiti la meniul Galerie
 

Instalatiile de capacitate mica

Instalatiile de capacitate mica sunt utilizate in gospodarii mai mici si sunt caracterizate de manuire simpla.
 

Instalatiile de capacitate mare

Uzinele de capacitate mare sunt caracterizate de automatizari de nivel inalt.

sus
 

Linii tehnologice complete

Liniile tehnologice complete asigura producerea, ambalarea produselor lactate speciale, de la procesarea materiilor prime pana la produsul finit.

sus
 

Predarea la cheie

Cheia succesului nostru este predarea la cheie a uzinelor si realizarea liniilor technologice complete

sus