Informatii accesibile

 Firma AGROMETAL este fabricantul recunoscut pe plan European a uzinelor complete mici si mijlocii de procesarea laptelui, a liniilor de procesare, a utilajelor si instalatiilor din industria laptelui.

Cu instalatiile de nivel mondial oferite de firma noastra, se poate realiza receptia, stocarea laptelui, procesarea laptelui, si se pot fabrica atat produsele clasice cunoscute lapte de consum, smantana, iaurt, chefir, cas, branza, etc. cat si produsele care presupun un nivel ridicat a tehnologiei, produse lactate moderne desert de branza invelit in ciocolata, bautura din zer, ricotta, etc.

Instalatiile de capacitate mica, care functioneaza in conditii puritane se caracterizeaza prin mod de utilizare simpla, iar instalatiile de capacitate mare sunt caracterizate prin automatizare de nivel inalt.

Instalatiile noastre unesc in mod armonios traditiile milenare de prelucrarea laptelui cu cele mai moderne solutii a secolului XXI., precum si prevederile de igiena.Cheia succesului nostru consta pe langa fabricarea liniilor tehnologice in mod impecabil,in oferirea beneficiarilor a diferitelor retete unice de produse lactate, si instruirea la un nivel ridicat a personalului operator.

Pentru a pregati ofertele concrete, va rugam sa completati si remiteti la adresa firmei noastre urmatoarele formulare completate.

Pentru cei care aleg modul de viata sanatos: Retete ricotta