A nap vicce

Lassan butít

A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek.

Egyéb gépek

Az Agrometal-Food-Tech Kft. szakembergárdája, gyártói bázisa, valamint több évtizedes széleskörű gyártói tapasztalata lehetőséget biztosít úgy az élelmiszeripar és mezőgazdaság, mint más feldolgozóipari területeken való speciális és egyedi berendezések tervezésére és gyártására.

A cégünk által gyártott korszerű hűtéstechnológiai berendezések, valamint nagy hatásfokú és kapacitású jégakkumulációs hűtőgépek az élelmiszer és a vegyipar legkülönbözőbb területein biztosítják a technológiai hidegenergia szolgáltatást.

A farmgazdaságok részére kifejlesztett komplett fejőberendezéseinkkel lehetőség van úgy a tehén és kecske, mint a birka fejősállomány korszerű és állatkímélő fejésére.

Kiemelkedő jelentőségű a baktérium és élesztőgomba tenyésztő berendezések gyártása, de a vállalati termékskálán a legkülönbözőbb egyedi felhasználású és rendeltetésű berendezések is- pl. csokoládé mártósor, palacsintatészta gyártóvonal, lemezes és csöves hőcserélők, pasztőröző berendezések, stb. – megtalálhatók.


FIGYELEM!

Az Agrometal-Food-Tech Kft. által gyártott számos berendezés megvételéhez bizonyos esetekben támogatás kérhető. A támogatás célja, hogy a mezőgazdasági termékek feldolgozásának, illetve forgalmazásának javításával vagy új termékek, eljárások, technológiák bevezetésével növekedjen a mezőgazdasági üzem, illetve élelmiszeripari vállalkozás összteljesítménye és versenyképessége, továbbá javuljanak az élelmiszer-biztonsági és -higiéniai feltételek, csökkenjen a környezetterhelés.

A MVH honlapján található Élelmiszeripari Gépkatalógusban szereplő (az alábbi letölthető dokumentumban külön felsorolt) berendezéseink megvásárlásához kérhető támogatás. 

Részletekről a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján, illetve elérhetőségeinken tájékozódhat.