A nap vicce

Sörhas

A sörhas nem a sok sörtől van, hanem a sok sör számára.

Sörüzemek

Az Agrometal-Food-Tech Kft a klasszikus alsó- és felsőerjesztésű, a pilzeni és bajor típusú, világos és barna sörök előállítására szolgáló sörüzemi berendezések tapasztalt gyártója.

Berendezéseinkben harmonikusan ötvöződnek a hagyományos sörfőzési technológiák a legszigorúbb higiéniai követelményekkel, melyek biztosítására a legkorszerűbb anyagokat használjuk fel.

Cégünk kidolgozta kis- és középméretű sörüzemeinek gyártási programját, ahol elsődleges szempontként a helyi igények kielégítésére szolgáló kiváló minőségű sör gyártása került a középpontba.

Komplett üzemeinket a ma rendelkezésre álló legkorszerűbb és leghatékonyabb sörgyártási technológia figyelembe vételével tervezzük és gyártjuk.

A kiváló ízű sörök gyártása a magas minőségű természetes alapanyagok, a sörmaláta, komló és sörélesztő felhasználásán alapul, amit az Agrometal-Food-Tech Kft saját technológiai rendszerében és az általa gyártott éttermi, valamint ipari jellegű sörüzemeiben biztosít.

Üzemeinkkel együtt a partnereink részére kidolgozott és szabadalmaztatott «KELLERS» védjegyű technológiákkal magas minőségű, kiváló ízharmóniával rendelkező világos és barna, láger és prémium sörök gyártási jogát és tapasztalatait is átadjuk.

Ipari

Ipari sörüzemek

Az Agrometal-Food-Tech Kft által gyártott berendezések hosszú élettartamúak, kompakt kivitelezésűek és ökológiailag nem szennyeznek.
A berendezések jó minőségű rozsdamentes, tükrös felületű acélból készülnek. Külön megrendelésre a berendezéseket réz burkolattal is szállítjuk.
A cég rendelkezik ISO 9001 és GOST-R minősítéssel.

az oldal tetejére

mini 
 

Mini sörüzemek

Mindig friss sör.
Széles termékválaszték.
Esztétikus kivitel.
Látványosság és egyben nagy élmény az étteremben, sörözőben működő mini sörüzem sörfőzési technológiájában való részvétel.

az oldal tetejére
Kellers 

KELLERS márkájú sör gyártása

KELLERS mini sörüzem főzőháza Novoszibirszkben.
Új főzet gyártási folyamata.

az oldal tetejére
KELLERS

KELLERS sörüzem

A Szurgutban megépített KELLERS sörüzem erjesztő tartályai.
A kész sör szűrése.

az oldal tetejére